opendeur | Ecobouwers.be

U bent hier

opendeur

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van mon jansegers
24/07/2012 - 16:12

Beste, het lijkt mij onmogelijk via internet de ''opengestelde woningen van 2011'' te bekijken. Is dit een technisch probleem of doelbewust toegepast?

Groetjes,

Mon

2 Reacties

Reacties

afbeelding van admin_2
24/07/2012 - 21:09

Beste Mon,

Via deze link: http://www.ecobouwers.be/opendeur/woningen (of klikken op Opendeur > Woningen) kan je alle woningen bekijken die de afgelopen jaren hebben mee gedaan. (dus niet enkel 2011).

De komenwe weken zal deze lijst dan aangepast worden en tonen we de woningen die dit najaar open stellen.

Geert

afbeelding van mon jansegers
24/07/2012 - 21:18

Dankjewel Geert voor de snelle reactie maar hier lukt dat niet. Ik kan de zoekfunctie niet gebruiken, reageert niet. Alles blijft staan op ''ALLE''. Ik ben wel maar een oen in deze computerzaken, waarschijnlijk ligt het aan mij maar ik heb daar vroeger toch nooit problemen mee gehad. Sorry!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.