Opbrengsten Zonnepanelen via Zonstraal | Ecobouwers.be

U bent hier

Opbrengsten Zonnepanelen via Zonstraal

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van peter-70
15/02/2008 - 21:18

Hallo zonneminnend Vlaanderen,

Zoals meesten onder jullie weten is Stef een "beetje" bezeten van de cijfertjes van onze zonnepanelen. Hij steekt dus enorm veel tijd in al die dingen, maar wil ook steeds verder ontwikkelen.

Deze avond heeft hij een nieuwe versie van zijn overzicht even laten testen en het ding werkt prachtig. Doelstelling is om mettertijd ervoor te zorgen dat we dit online kunnen invullen en dat we zelf vergelijkingen kunnen maken, maar dat hij ook niet meer alles moet zitten uitrekenen natuurlijk.

Je kan op zijn site al een Vb zijn onder de 28 gebruikers die er al opstaan, per provincie. http://www.zonstraal.net/zonne-energie.htm

Stef,
ik zou zo zeggen, chapeau en doe zo voort, op naar een Vlaamse database van zonnepaneel gebruikers.

Groetjes

Peter
met het iets bescheidener http://www.zonneblog.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.