Onzichtbare scharnieren Reynaers | Ecobouwers.be

U bent hier

Onzichtbare scharnieren Reynaers

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van kristine82
05/09/2011 - 12:22

Hey,

Ik ben eens gaan kijken op een website van Reynaers Aluminium. Er is momenteel een actie waarbij je verborgen scharnieren krijgt voor de prijs van gewone scharnieren.

http://www.nieuweramen.be/aluminium-ramen-en-deuren/ramen-deuren-alumini...

Denken jullie dat deze verborgen scharnieren even kwalitatief zijn als gewone scharnieren (zichtbaar)?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Kris Vandermeulen
07/09/2011 - 07:24

ik veronderstel dat ze zelf al wel voldoende tests gedaan hebben op die scharnieren om ze met zekerheid/waarborg te verkopen.

in kader van die actie voor die gratis scharnieren... laat dat niet zo onmiddellijk het argument worden om voor die of den andere ramenfabrikant te kiezen.

 

je kan dan beter afspreken met de ramenplaatser om die Reynaers alu ramen te laten plaatsen volgens de Reynaconnect (zie http://www.nieuweramen.be/downloads/reynaconnect_nl_4p.pdf) want dat is/zou luchtdichte plaatsing zijn en daar ga je veel meer aanhebben dan die verborgen scharnieren.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.