Onderhoud van ventilatie doe-het-zelf pakket | Ecobouwers.be

U bent hier

Onderhoud van ventilatie doe-het-zelf pakket

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Vcare
05/11/2013 - 11:00

Beste,

Wij zijn een groep studenten aan de hogeschool PXL en zitten in ons 3de jaar. Wij zijn een small business project gestart in onderhoud van ventilatie onder de naam Vcare. Sinds 2006 is men verplicht in nieuwbouw woningen ventilatie systemen te plaatsen, deze toestellen hebben onderhoud nodig en dit wordt wel eens vergeten. Wij als Vcare gaan ventilatie toestellen reinigen maar ook een doe-het-zelf pakket verkopen waarmee u zelf u systeem kan reinigen. Dit pakket bestaat uit een kleine borstel, een schoonmaakmiddel, een ontsmettingsmiddel, een emmer en handleiding met een filmpje op dvd.

Heeft u interesse in wat wij doen of vragen mail ons vcare [dot] sbp [at] gmail [dot] com

Met vriendelijke groeten,

Het Vcare team

2 Reacties

Reacties

afbeelding van brother paul
05/11/2013 - 17:09

moest je nu eens demonstreren dat ullie pakketje wel nuttig is ? ontsmettingsmiddel ? hoeveel procent van de bacterien gaan dood in hoeveel tijd ? waarom moet een ventilatie ontsmet worden ?

afbeelding van Hans Delannoye
05/11/2013 - 18:20

net als paul stel ik me daar toch ook wel wat vragen bij, een ontsmettingsmiddel?  ik vraag me  af wat jullie daar mee willen ontsmetten, en vooral hoe je dat gaat doen.  als je echt het volledige toestel wil onsmetten heb je toch wel een flinke dosis nodig, denk maar aan de warmtewisselaar, de behuizing, de ventilatoren, etc. 

het gaat hier duidelijk om een "small business project" met de bedoeliong iets te verkopen aan nietsvermoedende gebruikers, iets anders kan ik er niet van maken.  zeker die emmer en borstel, daar zit elk gezin op te wachten.

overigens, voor een toestel naar behoren te reinigen hebben wij nodig:  klein handgereedschap, spanningsmeter, stofzuiger, persluchtcompressor, poetsmateriaal, etc.

wat de dvd betreft, ik neem aan dat jullie maar 1 toesteltype gaan filmen, of is het de bedoeling dat iedereen een dvd krijgt van zijn toestel?  want er zijn toch wel wat verschillen.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.