onderhoud intergascondensatieketel | Ecobouwers.be

U bent hier

onderhoud intergascondensatieketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van karel-1
29/07/2006 - 22:23

Hallo
wij hebben enkele jaren geleden een woning gekocht, nnu hadden wij graag een onderhoud laten uitvoeren op onze verwarmingsketel maar wij vinden geen installateurs die vertrouwd zijn met dat merk. Graag via deze weg zoeken wij een installateur regio Antwerpen die ons meer kan vertellen over deze wandketel, ook naar gebruik toe hadden wij graag meer informatie gekregen.

groetjes Karel M.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
31/07/2006 - 12:48
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Karel,

deze ketel wordt verdeelt door ACV die kan je vragen om dit te doen. Ik begrijp de installateurs wel dat ze omwille ze het merk niet kennen deze niet durven te onderhouden. Echter deze is zeer eenvoudig te doen.
Een eenvoudige beschrijving van hou het onderhoud te doen vindt je in de installatievoorschriften van deze ketel punt 9.

deze voorschriften kan je ook downloaden op het internet adres is www.acv.com/be-nl/06_11/31/app.rvb
het staat op pagina 40 van deze voorschriften. Met deze beschrijving kan zelfs een onervaren installateur dit doen.

deze ketel is van goede kwaliteit, en zeer eenvoudig te onderhouden. Ps bij het onderhoud hoeven de dichtingen niet worden te vervangen tenzij ze beschadigd zijn.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.