Ondergrond carport | Ecobouwers.be

U bent hier

Ondergrond carport

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Leentje8
23/02/2015 - 10:25

Beste

Welke ondergrond is het best voor in mijn carport? Deze is aangebouwd tegen een stenen muur (buren). Houten constructie met aan de achterkant (zuidoost) een houten scherm. De muur langs de noordkant blijft waarschijnlijk deels open, de westkant blijft open (kant om in te rijden).
De carport zelf zal de zon weinig zien, daarvoor staat hij langs de verkeerde kant.

Zijn klinkers beter dan dolomiet? Of is er nog iets beter? Ik moet ook rekening houden met budget, het mag me geen fortuin kosten.

3 Reacties

Reacties

afbeelding van robin demey
23/02/2015 - 11:38

Als het goedkoop moet zijn, maar enkel dient om uw auto op te plaatsen, dan kun je eens informeren naar gebroken betonpuin. Kost twee keer niets en is sterk, zeer waterdoorlatend en gemakkelijk te hergebruiken als je later van gedacht verandert. Gebroken steenslag is voor een oprit/carport minder interessant, omdat dit gaat verbrokkelen mettertijd.

afbeelding van robin demey
24/02/2015 - 17:24

Haha, super.

Maar de topicstarter had het over de ondergrond van de carport en geen ondergrondse carport ;-)

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.