Nu zaterdag: participatiemoment Paterssite Sint-Niklaas | Ecobouwers.be

U bent hier

Nu zaterdag: participatiemoment Paterssite Sint-Niklaas

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Sofie Deberdt
02/03/2015 - 14:38

Momenteel wordt een masterplan opgemaakt om de mogelijkheden van de Paterssite te Sint-Niklaas te verkennen en daarbij de visie en krijtlijnen van de toekomstige herontwikkeling uit te zetten. Het infomoment op zaterdagnamiddag 7 maart is in eerste instantie bedoeld om de buurt, de huidige gebruikers van de buurtzaal en de lokale verenigingen hierbij te betrekken. Het participatiemoment kan echter ook aangegrepen worden om mee na te denken over het wonen op deze site, af te toetsen waar er interesse naar is, een collectieve tuin, kangoeroewoningen, Abbeyfield, cohousing, co-wonen,... ? Daarom is iedereen die geïnteresseerd is in het samen bouwen in het centrum van Sint-Niklaas ook welkom. Over tijdelijke invullingen, projecten en/of activiteiten in afwachting van de grotere werken zijn ideëen ook welkom. Een medewerker van Samenhuizen vzw zal ook aanwezig zijn.

14u, Zaal Familia aan de Paterskerk in de Truweelstraat

Kan je er niet bijzijn? Je kan je interesse ook laten blijken via dit interesseformulier, op die manier kunnen we je ook op de hoogte houden van de volgende stappen.
https://docs.google.com/a/bblv.be/forms/d/1bJrQpc17UKO1keMOLI97nZHe4ydfH...

Meer info: www.samenhuizen.be en www.gemeenschappelijk-ecowonen.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.