niveau regenwaterput | Ecobouwers.be

U bent hier

niveau regenwaterput

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jo-5
02/07/2010 - 19:04

Weet er iemand of er een soort draadloze sensor bestaat die het niveau van de regenput kan meten en dit draadloos kan doorgeven aan een station die binnen staat? (zoals een weerstation de temperatuur meet en doorgeeft)

Ik denk aan iets dat op batterijen werkt die ik langs de onderkant van mijn deksel van de regenput monteer en die dan via ultrasone of laserstralen het waterniveau bepaalt en doorgeeft.

Thx,

2 Reacties

Reacties

afbeelding van jo-5
03/07/2010 - 14:46

Jef,

Klopt , heb ik ook gezien , maar we zijn ondertussen een jaar verder en ik vroeg me af of er alternatieven of nieuwe zaken bestaan.

Als ik het goed voor heb was dit toen een vraag van U. Heb je dan een dergelijk systeem gekocht?  en zoja , werkt het naar behoren ?

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.