nieuwbouw

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

wij zijn van plan om een nieuw huis te bouwen in zeeland,
na wat uren op internet ben ik via vrom / passiefhuis op dit forem terecht gekomen, er begint al stoom uit mijn oren te komen van al de mogelijkheden en aanbiedingen van jan en alleman. Vraag: is er iets of iemand die ervaring heeft met een nieuw te bouwen passiefhuis en/of waar je dan het beste mee kan beginnen en welke beren achter bomen vandaan kunnen komen.

groet Wout

Reacties

Zie eens op passiefhuisplatform.be

de zoekmachine van dit eigenste forum eens gebruiken ?
nog véél meer leuke uren op het internet gegarandeerd !

vriendelijke groeten,
bart humbeeck .

Beste bart humbeeck,
ik zie dat je zeer veel op dit forum te zien bent, dat is mooi. Ook heb ik ontdekt dat je beter over dagen kan spreken i.p.v. uren. Wat betrefd een archt. ik zou zelf wel met een jonge archt durven bouwen, ik heb zelf veel ervaring
in de bouw maar kan niet goed ontwerpen, je gaat namelijk snel naar makkelijk bouwen toe. De stoom uit de oren is nu zeer veel, dus af koelen in de Sauna.
vr. gr wout