marina hydrofoorgroep | Ecobouwers.be

U bent hier

marina hydrofoorgroep

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

14/10/2006 - 12:32

Onlangs heb ik een hydrofoorgroep "Marina cam98-crf geïnstalleerd. Alles werkt prima maar de pomp slaagt alle 2 à 3 minuten aan. Je zou denken dat dit wijst op drukverlies, maar ik heb niet echt iets gevonden. Wel is de druk zeer hoog. 5bar! Toch lukt het ons niet om de druk te verlagen. We hebben reeds verscheidene malen de gebruiksaanwijzing gevolgd. (het gaat over een elektronische drukregeling). De toevoer van de regenput naar de pomp is ok. Er hangt trouwens een filtertje aan het begin van de aanzuigdarm.

2 Reacties

Reacties

14/10/2006 - 13:21

heb je het stop goed afgesloten waar je de pomp opgiet, heb ongeveer zelfde probleem gehad enkele jaren terug, is mij wel bijgebleven

14/10/2006 - 13:26

als je bedoelt daar waar ik water in de pomp giet? Ja dat is degelijk vastgedraaid. Indien dit niet het geval was zou ik dit misschien merken aan waterlek?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.