Libelle helpt je met je verbouwingsvraag! | Ecobouwers.be

U bent hier

Libelle helpt je met je verbouwingsvraag!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van LisaB
31/10/2014 - 10:18

Wil jij van je keuken en eetkamer een praktische leefkeuken maken maar weet je niet waar te beginnen? Wil je een kamer opofferen voor een ruimere badkamer, maar blijven de plannen nogal vaag? Zijn de kinderen uit huis en wil jij absoluut een dressing, terwijl manlief eerder op een hobbykamer mikt?

Iedereen die zich hierin herkent, mag zich bijzonder aangesproken voelen. Libelle tv wil jou immers dichter bij jouw woondroom helpen. Samen met een bekende interieurarchitect bekijkt ons team de mogelijkheden in jouw woning. Welke muren kunnen eruit? Waar plaatsen we dat extra raam of die lichtkoepel en hoe doen we dit binnen het vooropgestelde budget? Schrijf je in, en wie weet krijgt jouw verbouwingsidee vorm in een gloednieuw tv-programma.

Inschrijven kan tot december 2014 via http://www.libelle.be/oproepen/305649/libelle-helpt-je-met-je-verbouwing....

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.