lek in nieuwe regenwaterput | Ecobouwers.be

U bent hier

lek in nieuwe regenwaterput

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van mozes
28/08/2011 - 13:06

Een 4-tal weken geleden liet ik een regenwaterput plaatsen van 7500L. Zoals gevraagd vulde ik hem met water om ervoor te zorgen dat hij niet omhoog komt. Ik heb hem meer dan vol genoeg gedaan (zo'n 3/4).

Vandaag besloot ik hem op te metsen. Ik deed het deksel open en tot mijn verrassing stond er slechts 20cm water meer in? Het heeft veel geregend en ik weet dat er veel water is ingelopen. Dus de put is nagenoeg volledig leeggelopen? Ik veronderstel dat dit niet normaal is?

De factuur is nog niet betaald, maar kunnen zij dit oplossen zonder een nieuwe te steken?

2 Reacties

Reacties

afbeelding van robin demey
28/08/2011 - 14:34

Als je er nog relatief makkelijk aankan, laat dan gewoon een andere steken. Lapmiddelen zijn nooit ideaal voor zo'n dingen hé.

afbeelding van mozes
28/08/2011 - 14:51

Dat zou ik graag hebben, maar ze hebben er nog een septische put voor gestoken, die is al in werking. Dus de kraan zal niet aan de put kunnen zonder eerst de septische put er opnieuw uit te halen. Ik heb de aannemer gebeld, hij ging kijken waar het lek zich bevindt en het nodige doen. Hopelijk brengt dit geen blijvende problemen mee. De factuur zal ik wel eens moeten betalen he.

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.