kuisen buitenscreens | Ecobouwers.be

U bent hier

kuisen buitenscreens

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bramcup
20/04/2011 - 13:42

Hallo Allen,

Ik had een vraagje voor de screenbezitters onder jullie. We wonen nog niet zo lang in onze nieuwbouw met ingewerkte renson screens ( solis doeken ) ( zonnewering ). Deze zijn redelijk licht van kleur waardoor een uitstekende zonneweerkaatsing maar de keerzijde van de medaille is dan wel dat deze screens toch wel eens af en toe een schoonmaakbeurt nodig zullen hebben. Zeker als er, zoals bij ons, nog redelijk veel groen rond de deur staat ( vooral eiken en acasias.

Nu was mijn vraag hoe dit best te doen? Hoe doen jullie dit? zijn er speciale technieken voor, bepaalde producten die de voorkeur hebben, firmas die dit kunnen doen, .... ? Niet al onze screens zijn langs weerszijde te " vegen " aangezien ook voor vaste ramen.

De doeken uit de ingewerkte kasten verwijderen kan wel indien echt nodig maar veronderstel dat ze ook kunnen gekuist worden zonder screens weg te moeten nemen met heel de bijkomende rimram.

Groeten

2 Reacties

Reacties

afbeelding van bramcup
27/04/2011 - 11:17

Niemand die buitenscreens heeft hangen en zijn ervaring wilt delen ?

afbeelding van jang
27/04/2011 - 11:58

Als ik jou was, zou ik mijn licht eens opsteken bij Renson zelf; wat zouden die zelf aanraden om hun screens te kuisen?

Laat het dan hier ineens ook weten.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.