Koudebrug | Ecobouwers.be

U bent hier

Koudebrug

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van lennie-15
31/03/2005 - 16:55

Door een fout van de architect (detail niet correct) en mijn onoplettendheid (ik had het moeten zien als bouwkundige) is er een koudebrug geslopen in mijn woning. Het stupide van de zaak is dat dit zowat de meest gemaakte fout is, ik er perfect van op de hoogte ben, en ze er nu dus toch zit. De woning is in de mate ver gevorderd (vloeren bezig, verhuis binnen uiterlijk 2 maand) dat openbreken geen optie is.

Is er iemand die, zonder verder een oordeel te vormen over de gebruikte materialen (dat is nu eenmaal zo... ik heb dit forum pas na start der werken leren kennen, dan was het wellicht allemaal anders gelopen) tips kan geven om dit probleem zo goed mogelijk op te lossen? Harde isolatieplaat volverlijmd aan de buitenzijde, ...?

Verder kan ik meegeven dat op de overige plaatsen (dakranden van het plat dak, ...) wèl een foamglass blok correct geplaatst is.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.