Kostprijs gevelisolatie rotswol versus EPS | Ecobouwers.be

U bent hier

Kostprijs gevelisolatie rotswol versus EPS

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van sven d.
08/04/2008 - 13:51

Heeft er iemand een idee van de huidige kostprijs van gevelisolatie met rotswol.

Ik heb juist de eerste offertes binnengekregen voor EPS met siliconencrepie en ben achterovergevallen van de prijs. De prijs was voor een 180m2 12cm EPS met siliconencrepie op een gemakkelijk bereikbaar vrijstaand huis. Kostprijs ongeveer 135€/m2 excl. BTW en excl. blauwe steen aan de onderkant (35€/m').

Vraag 1: Is dit een normale prijs. Ik had een prijs rond 100€/m2 verwacht (geplaatst en incl. steigers)?

Vraag 2: Gaat rotswol met minerale crepie goedkoper of duurder zijn? Wat is de richtprijs hiervan op het moment.

Vraag 3: Iemand nog een ander voorstel? Heb al redelijk wat vraagstaarten afgeschuimd maar het is er allemaal maar onduidelijker op geworden. Dient te gebeuren op een traditionele muur met geverfde buitenkant.

Groeten,

Sven

1 Reactie

Reacties

afbeelding van hans-23
08/04/2008 - 16:30

Prijs lijkt mij overdreven. Zelf heb ik een prijs ontvangen van 99 euro + BTW (6%) voor 8 cm eps + siliconenpleister. Prijsverschil van 36 euro zit zeker niet in de 4 cm bijkomende eps.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.