Klinkers leggen. | Ecobouwers.be

U bent hier

Klinkers leggen.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van benny cox
09/04/2005 - 17:58

Ik heb een hekel aan cement. Kan iemand mij zeggen hoe je toch op een stevige manier klinkers kan leggen zonder gebruik te maken van stabilisé met cement ?
N.B. Het is voor licht gebruik, er komen dus geen auto's over.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van dominique-3
03/05/2006 - 11:05

Wij hebben een betonoprit die helemaal kapotgereden is. Volgend jaar gaan we een nieuwe oprit laten leggen, maar naar 't schijnt zijn containerparken helemaal niet happig op betonafval. De oprittenlegger denkt eraan het beton onder te "spitten" wat volgens hem ook zorgt voor een stevige ondergrond. Is dit ecologisch verantwoord, m.a.w. is dit geen bodemvervuiling? En zorgt het inderdaad voor een steviger ondergrond? Het terrein is bovendien heel nat, ga ik niet nog meer problemen krijgen met waterafvoer?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.