keuze condensatieketel | Ecobouwers.be

U bent hier

keuze condensatieketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van lieve-3
16/04/2007 - 15:02

Beste,

wij zijn aan het bouwen (nieuwbouw) met een bouwfirma.
In onze standaardprijs van gasketels zat een voorziene standaardketel van Chaffetaux et Maury.
Daar wij graag een condensatieketel willen plaatsen (fiscaal aftrekbaar en premie te bekomen) met HR top label, heb ik meerprijs opgevraagd.
De firma stelt mij voor de keuze : een condenserende cv ketel merk Atag Eco 24 kw, of een chaffeteau et maury mira green condensatieketel : prijs voor beiden 1910,65 euro excl btw.
Wij hebben geen ervaring met dergelijke ketels en weten niet wat gekozen, bijkomend is de prijs, is dit een juiste prijs ?? Wie kan ons helpen ??
bedankt
Lieve

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Jan De Gols
16/04/2007 - 18:43

Lieve,

1) condenserende ketel betekent 2600 € mogelijke fiscale aftrek+ premies Eandis etc. (zoals je zelf reed terecht opmerkt), andere ketel nul komma nul, los van de vele andere voordelen van een condenserende (uitstoot, verbruik, rendement,...).
2) Gebruik de zoekfunctie van het forum: antwoorden op je vraag à volenté, al begrijp ik dat een leek vaak door de bomen,...

slotsom: ga voor de condenserende, het is één van de betere zelfs (jaja freaks, samen met nog 10 andere merken) en voor de prijs moet je't niet laten.
Rare bouwfirma trouwens, die je dergelijk aanbod doet. wie?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.