kachel op centrale verwarming | Ecobouwers.be

U bent hier

kachel op centrale verwarming

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van gerti van roost
30/03/2006 - 20:19

Dit jaar ben ik naar Batibouw geweest en heb daar kennis gemaakt met een verwarmingssysteem nl het DDG verwarmingssysteem , de DDG hydroconvector. Het werkt met vaste brandstof en kan tevens worden aangesloten op een bestaande CV installatie. Graag had ik reacties gehad van mensen die dit systeem in hun huis geinstalleerd hebben of zij die uiteindelijk besloten hebben om het niet te doen. Ik wil een duidelijk beeld krijgen van de pro's en contra's.Graag info
Dank je
Gerty

1 Reactie

Reacties

afbeelding van dirk andelhofs
30/03/2006 - 22:54

Beste,

Als je bereid bent om eerst grondig aan de kachel te sleutelen, er een nieuwe regeling op te monteren, alleen het allerbeste hout te gebruiken (dat bovendien kurkdroog moet zijn) en je te houden aan de doorshuif-stookmethode ..

.. kan het misschien wat worden...

Anders is zo'n kachel niet zo netjes voor het milieu !!

Gebruik de zoekfunctie aub ... het staat allemaal op dit forum !

dirk

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.