isoleren schuur zinvol | Ecobouwers.be

U bent hier

isoleren schuur zinvol

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van henri-2
04/04/2009 - 19:11

Wij hebben tot op heden onvoldoende groene begroeing in de tuin dan wel een grote boom die we als parasol zouden kunnen gebruiken. Vooraleer het groen allemaal groot genoeg is en schaduw kan bieden voor de warme zomermaanden moeten we het doen met een kunstmatige parasol. Onze tuin is volledig op het zuiden. Nu hebben we achter in de tuin een oud kot, welke we gaan fatsoeneren. Dit kot zou kunnen gaan dienen als een soort terasje waar we kunnen "schuilen"voor de zon. De achterzijde van dit hoek alsmede een van de smalle zijkanten is dicht. De voorkant is open en in de andere korte zijkant zit een deur. Nu is mijn vraag of het zinvol is het dak en eventueel de achterzijde van dit kot te isoleren. Daarmee zou mijn inziens het hok minder snel warm worden of zal dit toch niet werken?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van patrick m
06/04/2009 - 08:35

Henri, een hok dat half open is isoleren dat heeft geen zin. Laat het overgroeien met een klimplant en steek die isolatie maar in je woning !

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.