Isolatie zoldervloer | Ecobouwers.be

U bent hier

Isolatie zoldervloer

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van radsimluk
11/10/2005 - 21:31

Hallo,

Ik ben bezig met een renovatie. Ik heb voorlopig de vloer van de zolder geïsoleerd met 20cm glaswol om niet teveel warmte en tijd te verliezen voor de verhuis. Later wil ik het dak vernieuwen/isoleren. Kan het kwaad als ik een dampscherm plaats onder de isolatie en later op de zolder ruimte ook een dampscherm plaats of kan ik beter geen dampscherm voorzien in de zoldervloer.

Verder wil ik op het gelijkvloers ook de vloeren isoleren. Jammer genoeg lagen de oude tegels gewoon op los zand op de dallen. dwz dat ik slechts 7cm heb voor isolatie+afgewerkte vloer 2cm parket op kepers met 5cm isolatie tussen is te doen maar in de keuken had ik graag getegeld.

Heeft iemand hiervoor een goede oplossing?

mvg
Rachid

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.