isolatie dubbel steken | Ecobouwers.be

U bent hier

isolatie dubbel steken

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van pedro-3
27/10/2007 - 21:07

momenteel is mijn schuin dak geisoleerd met 6cm spijkerflensdekens (isover) en bovenop de kamers ligt ook nog eens 6cm van deze spijkerflensdeken.
nu zou ik tussen de balken (staat momenteel bloot wegens veranderingswerken) van het dak nog een 10-12cm. erbij steken. mijn vraag.. zou ik best de aluminium kanten tegen elkaar steken, of zou dit af te raden zijn voor condensvorming of drgelijke problemen met vocht???
ik zou het een beetje zonde vinden om de reeds vroeger geplaatste isolatie te moeten wegsmijten.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van guido-13
05/11/2007 - 09:56

Het zal werk aan zijn, verwijder voorzichtig de reeds geplaatste isolatie, plaats de nieuwe liefst zonder folie, plaats de oude terug, het geen je ook kunt doen is eventueel oude isolatie verwijderen, de alufolie eraf doen met een groot mes tussen isolatie en folie, komt vrijgoed los en dan terugplaatsen naar gewenste dikte.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.