isolatie aanbouw | Ecobouwers.be

U bent hier

isolatie aanbouw

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van jessie
02/10/2005 - 11:48

We hebben een rijwoning gekocht (bouwjaar 1950) en willen graag de aanbouw verbouwen. We willen graag een veranda die op het noorden staat met als doel deze te gebruiken als ontbijtruimte en keuken en om meer licht in onze leefruimte te krijgen. We vragen ons af welke isolatie het meest geschikt is voor het dak. Daarnaast twijfelen we nog steeds tussen een vol plat dak met een lichtstraat en een echt glazen dak. We vrezen echter dat een plat dak onze woning zal verdonkeren. Is er glas waarvan de isolatiewaarde in de buurt komt van een plat dak?

1 Reactie

Reacties

afbeelding van etienne.
02/10/2005 - 12:40

Op het noorden heb je optimale lichtopvang nodig op voldoende licht in de leefruimte te krijgen. Anderzijds is glas op het noorden niet bevorderlijk voor de energiehuishouding!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.