Isofloc laten inblazen, praktische vragen | Ecobouwers.be

U bent hier

Isofloc laten inblazen, praktische vragen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Geert Bellens
24/06/2002 - 09:38

Hallo, ik heb onlangs een nieuwe dakbedekking inclusief Pavatex onderdakplaat en isolatie op de kepers laten plaatsen. Nu zou ik graag isoleren tussen de kepers. Ik had gedacht aan Isofloc te laten inblazen, maar zit met wat praktische vragen : - Je maakt natuurlijk eerst alles luchtdicht op 1 gat na om in te blazen. Is het ook de bedoeling dat je al de gipsplaten plaatst voor het inblazen ? - Als ik Proclima bouwpapier plaats en een gat laat (vanboven, in het midden, onderaan ?) voor het inblazen, dan moet ik telkens tussen 2 kepers een gat maken, niet ? Tenzij ik natuurlijk nog een lattenwerk bovenop de kepers plaats... - Hoe zit het met de prijs in de praktijk ? ik heb een oppervlakte van ongeveer 65 m2, 7 a 8 cm dik . - Ik zit ook nog met een ongeisoleerde muur op zolder, waar ik dan ineens ook maar 7 cm zou laten inblazen. Dit kan toch veronderstel ik? Buitenisoleren is geen optie in mijn geval. - Waar hoor ik het best om dat te laten doen, iemand goed ervaringen, iemand al eens meegeholpen met de blazer(s) om zo wat te besparen ? Alvast bedankt, Geert

2 Reacties

Reacties

afbeelding van deniz
19/01/2006 - 20:47

Ik zoek een bedrijf in nederland houtvezelplaat makende machines voor fabriek. O wie kan voor mij helpen

afbeelding van deniz
19/01/2006 - 20:47

Ik zoek een bedrijf in nederland houtvezelplaat makende machines voor fabriek. O wie kan voor mij helpen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.