info aub | Ecobouwers.be

U bent hier

info aub

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van leo-1
21/01/2008 - 20:24

hallo, ik heb pas een laminaat vloer gelegd maar nadat ik een flink deel geplaatst had zag ik tot mijn grote schrik dat de vloer toch nog afliep en heb toen wat platen er onder geschoven om het verschil op te vangen maar omdat deze dus trapsgewijs onder het laminaat liggen heb ik een paar verende plekken die ik wil proberen op te vullen onder het laminaat. ik kan door in de hoek enkele delen te verwijderen en lichtjes de vloer te lichten deze plekken redelijk goed bereiken en zou het liefst een middel er in spuiten met een slangetje of zo die het veren stopt. kunt u mij aub adviseren of dit mogelijk is en zo ja waarmee en zo niet hoe dan wel.

met vriendelijke groeten leo thijse

1 Reactie

Reacties

afbeelding van mon jansegers
21/01/2008 - 20:48

Herbeginnen zou ik zeggen. Vloer egaliseren en terugplaatsen. Als het echt niet veel is dan kan je wel inschuimen, maar opletten dat het laminaat niet wordt omhooggeduwd. Desnoods over die plaats planken leggen met gewicht erop en het pas-niveau in het oog houden.
Mon

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.