http://www.epb2006.be | Ecobouwers.be

U bent hier

http://www.epb2006.be

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van edcoepo
12/11/2005 - 22:26

Als leek vroeg ik mij af hoe objectief / betrouwbaar de informatie is die te lezen staat op http://www.epb2006.be ?

Op de site staat te lezen: Vanaf 1 januari 2006 moeten nieuwbouw- en verbouwde woningen waarvoor een bouwaanvraag ingediend wordt, voldoen aan de Energieprestatieregelgeving (EPB). Ze moeten een bepaald niveau van thermische isolatie en energieprestatie (verwarmingsinstallatie, ventilatie, zonne-energie...) halen. En bij nieuwbouwwoningen moet je zorgen voor een minimale en gecontroleerde ventilatie.

Een aantal topbedrijven uit de Belgische bouwsector draagt dagelijks zorg voor een doorgedreven thermische isolatie en een aangenaam binnenklimaat in woningen. Hun producten hebben impact in het verhaal van de energieprestatieregelgeving.

De bedrijven besloten hun kennis te bundelen en brengen u op deze site alle troeven die een bewust energieverbruik, de juiste isolatie en een aangenaam binnenklimaat opleveren. Zij kregen hiervoor de medewerking van de Vlaamse Overheid.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van koen vranken
13/11/2005 - 07:27

met of zonder steun van de vlaamse overheid, het blijft een commerciële website in handen van Roularta en de gepubliceerde 'informatie' is niet onpartijdig.

objectieve en onpartijdige informatie/raad haal je NOOIT bij verkopers van producten!

De inhoud van de site lijkt me redelijk, zeker in vergelijking met gangbare publicaties en beweringen, maar een keuze maken doe je best elders, want ik vind het persoonlijk iets te gericht, wat logisch is voor een commerciële site natuurlijk.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.