houtskeletbouw | Ecobouwers.be

U bent hier

houtskeletbouw

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van koen-59
09/05/2006 - 09:23

We zijn van plan om een hsb woning te bouwen. We hebben reeds verschillende bouwfirma's gecontacteerd en Horemans uit Meeuwen heeft onze voorkeur. Nu zag ik laatst op jullie forum dat zij ook dat ecologisch woonproject in Hasselt gedaan hebben en dat daar nogal wat problemen aan de woningen zijn. Heeft iemand onder jullie meer ervaring met deze firma of met de firma Vandereyt uit Zonhoven?

Groetjes
Koen

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Bart humbeeck - @Home
09/05/2006 - 21:31

koen,

we noemen liever geen namen op dit forum, niet in positieve zin en niet in negatieve zin .
want hoe ga je controleren of die berichten kloppen ?

je had misschien ook gewoon kunnen vertellen over dat project in Hasselt , en dan een vraag stellen zonder de aannemer in kwestie te vernoemen ?
wellicht zou dat óók de informatie opgeleverd hebben die je zoekt ...

vriendelijke groeten,
bart humbeeck

afbeelding van koen-59
10/05/2006 - 09:52

Laat ik mijn vraag dan anders formuleren, Bart

Laatst las ik een aantal opmerkingen over dat ecologisch project in Hasselt. Kan iemand mij daar meer over vertellen? Wij zijn namelijk van plan om een HSB woning te laten bouwen en zijn op zoek naar een degelijke aannemer.

Groetjes,
Koen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.