Houtskelet kopen | Ecobouwers.be

U bent hier

Houtskelet kopen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

20/11/2009 - 13:47

Beste iedereen

Mijn vriendin en ik zijn reeds enige tijd bezig ergens een huisje te zoeken dat we kunnen renoveren. Zo kwamen we in onze zoektocht op een onafgewerkte houtskeletbouw die te koopt staat. Voor zover ik momenteel weet staat het houtskelet er, ligt er een dak op en staat er voor het grootste deel (een deel van de gevel moet nog afgewerkt worden met hout) ook een gewoon gemetste muur voor het houtskelet. Zijn er zaken waar we speciale aandacht aan moeten besteden (om er bv zeker van te zijn dat het houtskelet waar geen steen tegen staat niet geleden heeft onder de weersomstandigheden ed)?

Alvast bedankt voor alle reacties.

Thomas

1 Reactie

Reacties

21/11/2009 - 06:13

Dag Thomas,

Ik denk dat je beter ter plaatse gaat met een architect met ervaring in de houtskeletbouw om de nodige inspecties te verrichten.

Wim

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.