Houtflex ?? | Ecobouwers.be

U bent hier

Houtflex ??

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van tim-1
04/03/2007 - 19:50

Dag Allemaal,

Ik zit met zolderruimte van 50cm boven mijn badkamer en keuken. Ik wil deze ruimte gaan isoleren met platen tss de kepers van het dak (roofing licht hellend).

De kepers zijn 10cm hoog. Is houtflex van 10 cm dik een goede isolatie om te gebruiken? En kan ik de platen gebruiken zonder dampscherm of moet ik er een dampscherm tegen maken?

Tegen de balken van het plafond in de badkamer ga ik wel een dampscherm (intello pro clima) maken met daaronder een leidingspouw en platen van fermacell. Op het dampscherm kan ik nog 10 cm isolatie plaatsen.

Gr Tim

2 Reacties

Reacties

afbeelding van tim-1
05/03/2007 - 14:58
Tim

Niemand ervaring met houtflex of bestaat hier ook al een thread over??

Kan ik evengoed rotswolplaten nemen, ik vond het snijden van houtflex niet eenvoudig en het stonk geweldig.

Gr T

afbeelding van Anonieme gebruiker
05/03/2007 - 15:17
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Rotswolplaten snijden is anders ook geen pretje hoor! Het stink misschien niet maar is zeer irriterend voor de huid en longen ....

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.