geen gratis kWh zo meterstanden doorgegeven voor 1 april? | Ecobouwers.be

U bent hier

geen gratis kWh zo meterstanden doorgegeven voor 1 april?

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

29/07/2009 - 21:33

Op onze jaarafrekening voor de elektriciteit ontbrak de vermindering voor gratis stroom (400kWh voor gezin van 3 personen). Dit maakt dus zo'n 60 euro uit.

Ik schreef Essent hierover aan en die deelde me binnen een week het volgende mee:

"om recht te hebben op gratis stroom 2009 dient meetperiode 1/4/2009 inbegrepen te zijn in de afrekening, de laatste afrekening gaat tot 30/3/2009 dus de gratis stroom 2009 zal op de volgende afrekening komen te staan."

Inderdaad ik gaf mijn meterstanden via het internet door aan Eandis op 30 maart 2009. 'k had volgens Essent dus beter twee dagen gewacht.
Dus volgend jaar zal ik de kerel van Eandis aan de deur laten staan, als die voor 1 april komt!

Zijn er nog andere leden die dergelijke ervaringen of facturen hebben?

groetjes en bedankt voor elke raad

luc

2 Reacties

Reacties

01/08/2009 - 14:28

Klopt.

heb hetzelfde meegemaakt.

Wel goed in het oog houden als je ondertussen van stroomleverancier zou veranderen. op dat moment maakt men een afrekening en moeten de gratis kWh er wel inzitten.

 

Geert

 

06/08/2009 - 20:17

Geert

 

bedankt voor het mededelen van je gelijke ervaring en tip over de overschakeling.

Maar ik heb voor alle zekerheid toch de VREG aangeschreven over die regel van 1 april. Volgens de regels van Vreg doet de datum van opname er niet toe. Ik zou voor 5 september antwoord moeten krijgen. 'k ben nieuwsgierig.

 

gr

 

Luc

 

 

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.