gebruikersnaam probleem | Ecobouwers.be

U bent hier

gebruikersnaam probleem

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

24/04/2009 - 21:28

Ik gebruik op elk forum dezelfde gebruikersnaam en heb nog nooit problemen gehad met het reeds bezet zijn van deze naam (behalve op ebay). Toch werd bij registratie aangegeven dat gebruikersnaam 'gommer' reeds in gebruik is.

Kan het zijn dat alle reacties uit het archief automatisch gebruikers heeft gecreëerd?

2 Reacties

Reacties

24/04/2009 - 21:58

Aha, gevonden...

In het oude forum heb ik altijd een email adres ingevuld. Ik vroeg een nieuw paswoord aan voor gebruiker gommer en ziedaar... ik kreeg een mail van het nieuwe forum :)

Ik ben zelfs al 3 weken lid, haha.

26/04/2009 - 09:24

Als je een account met eenzelfde naam had op de oude site, kan je inderdaad op deze nieuwe site een paswoord-reset aanvragen, en kan je verder je oude naam gebruiken.
Meer nog: in het overzicht (zie hier http://ecobouwers.be/user/26344/track) wordt je meteen terug gelinkt aan alle oude berichten die je geschreven hebt onder die gebruikersnaam.

Binnnekort worden er mails uitgestuurd zodat iedereen van de oude site automatisch een nieuw paswoord krijgt.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.