Gebogen dak! | Ecobouwers.be

U bent hier

Gebogen dak!

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van bart-14
07/02/2007 - 23:09

Hallo,

momenteel zit ik in de ontwerp-fase van m'n eigen huisje. In mijn huis ga ik proberen om zoveel mogelijk te isoleren. Daar ik momenteel vrijgezel ben is mijn budget eerder beperkt, waardoor ik op een aantal punten ietsje zou willen besparen. Besparen op isolatie is natuurlijk 'no option', maar mijn gedacht gaat eerder uit naar mijn dak. Op mijn plan heb ik een half-rond dak staan. Normaal gezien ging dit in zink of alluminium zijn, maar door de dure kostprijs en de ecologische belasting ben ik opzoek naar andere mogelijkheden. Tot op heben heb ik hier eigenlijk niets anders voor gevonden. Is er hier iemand die mij een ander alternatief kan aanraden + eventueel wat meer uitleg hierover?

Vriendelijke groeten,

Bart.

3 Reacties

Reacties

afbeelding van guido-13
10/02/2007 - 00:31

is het niet te doen met rubberfolie voor daken en vijvers ?

afbeelding van hans-26
10/02/2007 - 18:35

Pannen kan ook perfect, koramic heeft hiervoor een brochure.

afbeelding van ¨pierre
11/02/2007 - 12:04

Geen gebogen dak zal het goedkoopste zijn

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.