gasboiler daalderop 40/80 | Ecobouwers.be

U bent hier

gasboiler daalderop 40/80

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van muriel
27/09/2007 - 23:05

Momenteel is mijn ketel aangesloten op een koper buis van 15mm, is dit te klein voor die ketel ? Eveneens het warm water is op 15mm aangesloten is dit te klein ?
Mijn ketel ruikt als hij opstart en maakt ook lawaai als hij opstart, hij maakt een soort vroem vroem vroem geluid. Ja drie keer achter elkaar, is dit normaal.

4 Reacties

Reacties

afbeelding van robert-6
22/10/2007 - 19:59

Brander druk en ventilator zijn niet goed afgesteld

afbeelding van raf-5
23/10/2007 - 10:28

Is uw ketel al afgesteld door mensen van daalderop zelf (= gratis service na aankoop Daalderop) ?
Wij hebben hetzelfde gehad en dit is opgelost nadat de ketel afgesteld is. Technisch ben ik een leek maar het kwam erop neer dat Daalderop een nederlandse ketel is en het soort of samenstelling van het gas in het Antwerpse (waar wij wonen) niet overeenstemt met het gas in Nederland.

Rufus

afbeelding van guldkea
17/02/2009 - 19:14

Ik heb deze ketel nu twee jaar en jaja ik hoorde ook VROEM VROEM VROEM maar niet elke keer na de mechanieker te laten komen was dit op gelost nu zeer vlotte stille ketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.