fotovoltaische cellen | Ecobouwers.be

U bent hier

fotovoltaische cellen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van nitor miranda
22/02/2008 - 08:52

Wij hebben besloten panelen te nemen bij Twinergy Sun Tile, Op de panelen krijgen we 10 jaar 90% rendementsgarantie en bijkomend 15 jaar 80%. Op de omvormer zit een garantie van 20 jaar en we moeten hier niet voor bijbetalen! De vertegenwoordiger kwam zonder probleem bij ons langs na 20u 's avonds en gaf ons een héél duidelijke uitleg. Dit lijkt ons echt een degelijke firma, de zaakvoerder is reeds 25 jaar dakwerker en heeft ook een eigen fabricage van dakpannen. Ze waren trouwens de enige die ons monocrystalline panelen konden garanderen en zaten ook in prijs héél voordelig. groejes Miranda

2 Reacties

Reacties

afbeelding van zonstraal
22/02/2008 - 10:48

Proficiat Miranda met jullie aankoop
groetjes stef
kijk alvast naar mijn kleine sitje
http://www.zonstraal.net/zonne-energie.htm

afbeelding van Anonieme gebruiker
21/06/2009 - 20:37
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Beste Miranda,

Wij hebben ook een hele rist firma's gecontacteerd en kwamen uiteindelijk uit bij Twinergy. Voor we tekenen met hem, zouden we graag weten of ook de plaatsing vlot verlopen is en alles verder naar wens gaat en zoals aangekondigd door de verkoper.

 

Bij voorbaat dank voor een snel antwoord!

 

Met vriendelijke groet,

A. uit Essen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.