Ervaringen met Aquality Protect | Ecobouwers.be

U bent hier

Ervaringen met Aquality Protect

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van john-2
06/09/2007 - 21:27

Heeft er iemand ervaring met de Firma Aquality Protect?
Ik wil graag spouwmuurisolatie en heb een offerte van Pluimers binnen maar wil eerst nog eens vergelijken met een andere Firma.

4 Reacties

Reacties

afbeelding van daan-5
10/09/2007 - 20:22

Ik heb naast de offerte van Pluimers (ziet er goed uit, hebben alleen veel meer m² gerekend dan de collega's) een offerte van o.a. Aquality protect.
Qua afspraak was die keurig op tijd, alleen waren zijn berekeningen danig sumier dat ik mij er vragen bij stel.
vb.
Hij rekende gewoon het aantal m² van de woning inclusief ramen, nam een klein blaadje papier, kribbelde daar een prijs op en voila, de offerte!
Toen ik hem vroeg waarom de ramen werden meegeteld, kreeg ik als antwoord dat ze daar meer boorwerk hebben.

Anderzijds was zijn prijs lager dan Pluimers en dit in verhouding tot het tarief die iemand anders op tijd forum reeds vermelde.
Hoedanook, de nonchalante aanpak laat mij waarchijnlijk toch voor Pluimers kiezen. Al zal ik de offerte enkel aanvaarden onder voorwaarde van nacalculatie.

afbeelding van jan-72
22/09/2007 - 22:40
jan

Hallo,

Ik heb net mijn spouw laten vullen met de firma Aquality protect.
ik heb ze gekozen omdat ze stap voor stap werken.

1.Thuisbezoek van de vertegenwoordiger. Volledig huis bekeken .
Prijs gemaakt volgens plan.(ramen en deuren afgetrokken)
2.Zelf terug contact opgenomen. Vertegenwoordiger terug langs gekomen. Kontract gemaakt en getekend.
3.Meestergast langsgekomen. Volledig huis opgemeten, moeilijke punten besproken (zoals rolkasten,schouwen,...) Visueel nazicht van de spouw. Hij nam er zeker zijn tijd voor (+/-2u).
Datum en uur afgeproken.

4.Dezelfde meestergast plus één gast hebben de werken uitgevoerd. Zeer beleefde en vriendelijke mensen.

Bij Pluimers was het meer van : teken het contract en die dag komen we.

Prijzen zijn vergelijkbaar.

afbeelding van PRO
13/08/2010 - 12:01
PRO

ALS bedrijf zijn wij blij met de vele positieve reacties op de door ons uitgvoerde spouwmuurisolaties.

Om misverstanden te vermijden dienen wij te melden dat eind 2009 onze volledige handelsportefeuille ivm het na-isoleren met PUR verkocht hebben aan de groep Isotrie.

Aquality Protect blijft verder spouwmuren na-isoleren onder de naam ISO Protect, maar heeft verder gekozen voor het gebruik van GLASWOLVLOKKEN.

Ons inziens heeft dit product alle intrinsieke voordelen om een spouw ideaal te isoleren, zonder de nadelen zoals risico van schade aan gebouwen en het vrijkomen van schadelijke gassen.  Ook onze dakisolatie wordt met glaswol uitgevoerd.  Meer informatie op www.iso-protect.be of contact via 0800/15 160.

Wij hielden eraan u rechtstreeks te informeren.

David Houthoofd.

Bestuurder.

afbeelding van Brunoo
20/10/2010 - 22:33

Vrienden van ons hebben op de BIS-beurs geïnformeerd naar het na-isoleren van hun buitenmuren. Isoprotect zou 25jaar garantie geven op hun werk. Ik heb even verder geïnformeerd en blijkbaar bestaat hier nog helemaal geen regeling voor op de markt bij de andere uitvoerders. Ik vraag mij dus af of hun garantie niet weer één van hun gladde verkooppraatjes is. Er staan immers wel wat meer minder goede ervaringen met hun op aantal fora. Toen ik informeerde naar garantie bij een andere uitvoerder (Thiers of zoiets) kreeg ik te horen dat dit eigenlijk bijna onmogelijk is. Ze wilden mij direct een papiertje schrijven met 35jaar garantie, omdat dit volgens hen helemaal geen waarde heeft. Voorlopig zou enkel de 10 jarige aansprakelijkheid van aannemers van toepassing zijn.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.