Ervaringen 2E eco-energy (Harry Cottyn) | Ecobouwers.be

U bent hier

Ervaringen 2E eco-energy (Harry Cottyn)

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

25/04/2009 - 17:23

Heeft er iemand ervaring met de firma 2E eco-energy en de plaatsing van pelletketels? Zijn er nog andere gekende firma's bekend bij jullie voor het plaatsen van pelletketels en wat zijn jullie ervaringen?

5 Reacties

Reacties

25/04/2009 - 17:39
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

wij hebben een pelletkachel laten plaatsen door 2E van het merk Rika en hebben vooraf contact genomen met verschillende andere klanten van 2E waar vooral pelletketels van het merk KWB werden geplaatst. samen met hun waalse partner, importeur van KWB hebben zij reeds erg veel pellet- en houtsnippers geplaatst in woningen, scholen, gebouwen, landbouwbedrijven enz......onze ervaringen met 2E zijn zeer positief en tal van andere klanten van 2E hebben dat voorafgaand aan onze beslissing bevestigd. 2E levert ook de pellets in zakken van 15 kg. voor onze pelletkachel. de pellets zijn van goede kwaliteit.

25/04/2009 - 17:43

Kleine verduidelijking: wij wensen echter een pelletketel te plaatsen i.p.v. een pelletkachel.

25/04/2009 - 17:55
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

ja, dat is me duidelijk. stuur even een mail naar info [at] econergy [dot] be en ze zullen je adressen doorzenden van klanten in uw regio met een gelijkaardige installatie. zelf ben ik van mechelen. waar moet de installatie geplaatst worden, dan kijk ik eventueel eens in het lijstje dat ik zelf van 2E heb ontvangen.

06/05/2009 - 21:17
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Wij hebben voor een KWB installatie type Multifire type ZI 100 kwatt gekozen nadat we van verschillende andere merken de pro en contra's overwogen en kwamen tot besluit dat de KWB-installatie er voor ons als beste uitkwam. Na een onderhoud met de Heer Cottyn over de mogelijkheden van deze installatie waren wij overtuigd om deze te plaatsen.
Op heden is de installatie voltooid en werkt zij heel goed met houtsnippers als brandstof. Wij hebben reeds vele possitieve reacties gekregen van mensen die naar de installatie kwamen kijken (zowel de burelen, privé-woning en loodsen worden hiermee verwarmd alsook het warm water).
De firma 2E heeft de werken voltooid zoals afgesproken in hun offerte en zorgde voor een correcte uitvoering.
Het was aangenaam met hen samen te werken en voor ons is deze firma alsook hun installatie een aanrader.

25/10/2009 - 15:01

ludo

ik heb de indruk dat alle courante merken van oostenrijkse origine een degelijke kwaliteit waarborgen, ook KWB, maar alles staat en valt met diegene die het merk vertegenwoordigt en z'n uitvoerders/verdelers. de voornoemde heer werkt niet alleen met ongeschoold personeel, maar hoort m.i. ook tot die categorie, toch als ik zie (ik spreek maar van een 3-tal werven) wat zij afleveren.

hans d

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.