EPS-GEVELISOLATIEPLATEN | Ecobouwers.be

U bent hier

EPS-GEVELISOLATIEPLATEN

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van hans-23
12/11/2007 - 20:48

Mijn woning zal binnenkort volledig bekleed worden met EPS- isolatieplaten (8 CM) met daarop een sierpleister. Meer cm kan niet wegens diepte vensters enz. Ik zou graag deze platen zo diep mogelijk laten plaatsen tot zelfs in de volle grond. Volgens mijn leverancier (TERRASOLAR) is dit geen probleem en dienen deze vooraf met bitumen behandeld te worden. Iemand ervaring????

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Rudy Martens
15/11/2007 - 01:31

Volgens hetgeen ik hoor op bouwwerven gebruikt men ondergronds en/of in contact met de volle grond beter EPX in plaats van EPS.

afbeelding van benjamin-1
15/11/2007 - 22:14

op dit forum ergens gelezen iemand die ook tot onder de bodemlijn isoleerde en de gleuf erna opvulde met grind wat ook het risico op waterschade verminderd door de drainage die zo ontstaat

zeg Hans wat kosten die platen per meter?
prijs geplaatst of ongeplaatst
ben benieuwd, voor mijn persoonlijke situatie zou ik wel opteren voor de eindlaag voor steenstrips ipv pleister

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.