Energie vergelijken op Facebook | Ecobouwers.be

U bent hier

Energie vergelijken op Facebook

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van brem
20/03/2012 - 12:06

De goedkoopste energieleverancier zoeken? Dat kan nu ook op Facebook! Surf naar www.facebook.com/mijnenergie en vind jouw goedkoopste leverancier met enkele muisklikken!

Like ons en blijf als allereerste op de hoogte van het laatste energienieuws, tips en antwoorden van veel gestelde vragen.

www.facebook.com/mijnenergie

Franstalig? Dan surf je naar www.facebook.com/monenergie

3 Reacties

Reacties

afbeelding van jef-14
21/03/2012 - 09:46

Nooit van de V test van de Vreg gehoord ?

http://www.vreg.be/doe-de-v-test-voor-gezinnen

afbeelding van brem
23/03/2012 - 09:30

In tegenstelling tot andere websites houdt mijnenergie rekening met promoties van leveranciers. Zo kan je een veel mooiere korting krijgen en je factuur stevig naar omlaag brengen. Bekijk het zelf maar eens op www.facebook.com/mijnenergie

afbeelding van gommer
23/03/2012 - 12:29

Pech, verkeerde kanaal gekozen. Ik heb geen Facebook account en zal er ook nooit één hebben, zal nooit of te nimmer op een like knop klikken.

En al ben ik in mijn keuze in de minderheid, ik ben zeker niet uniek in mijn keuze. Procentueel waarschijnlijk meer gelijkgezinden naarmate men meer bij de bewuste consument terechtkomt, net de doelgroep die je wil bereiken.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.