energie fakturen | Ecobouwers.be

U bent hier

energie fakturen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van guy-12
16/06/2006 - 08:38

Heb zojuist de jaarafrekening ontvangen van electriciteit en aardgas, een kat vindt hier haar jongen niet meer terug, elec. maar + 9%, aardgas ocharme + 25% tegenover vorige afrekening, prachtig al die heffingen met al die nullen achter de komma, ik vraag me af hoe lang het zal duren voor al die nullen zijn verdwenen, waar ligt de grens van het redelijk aanvaardbare, waar begint de waanzin/misdaad of moeten we nu allemaal mestkever worden. Hoe mensen met een pensioen dit allemaal nog kunnen betalen is mij een raadsel, maar ja die hoge vergoedingen voor mannagers en de zitjes van politiekers in de raden van bestuur moeten toch ergens van betaald worden niet.., zolang de lonen van het straatgepeupel maar onder controle blijven geen probleem.

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Geert Bellens
16/06/2006 - 11:41

Ondanks besparingen betaal ik ook meer.
Maar ik heb toch de indruk dat het vooral in de gasprijs zit hoor.
Verleden jaar werd het deel gasproductie nog aan 1,69 c€ ingeschat bij Essent, nu aan 2,4 c€. Een stijging met 42% op een haar tijd....

afbeelding van bart-38
16/06/2006 - 11:46

Amaai, dat is ook laat dat je de afrekening toegestuurd gekregen hebt.
Maar inderdaad: een belangrijke vaststelling! Ook ik ben nogal verschoten van de heffingen en transportvergoedingen de men vraagt vooral voor elektriciteit maar zeker ook in opkomende mate voor aardgas.

Daarom ben ik nu persoonlijk wat aan het twijfelen i.v.m. de definitieve keuze voor de verwarming later in ons nieuwe huis. Ik heb wel nog tijd (verhuis zou pas voor 2008 zijn). Ik was immers vrij zeker van aardgas maar nu....Nu ja echt veel alternatieven zijn er niet want wat er gebeurt op lange termijn is nog altijd koffiedik kijken, zelfs met houtpellets...

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.