elektriciteit of mazout | Ecobouwers.be

U bent hier

elektriciteit of mazout

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van linila
17/12/2005 - 12:24

Mijn ouders zijn onlangs overleden, en nu staat hun huis te koop. Nu willen we (de kinderen) het huis nog wat verwarmen opdat het niet zou verslechteren door leegstand en koude.
Er staat een mazoutkachel in de woonkamer die normaal heel goed verwarmd, maar de ketel zelf is leeg van in maand mei. Er is ook een accumelatiekachel (ik denk 3000 watt) in de keuken die nu opstaat zodat de temperatuur in de woning (keuken en woonkamer) niet zou dalen onder de 5 C.
Nu is mijn vraag eigenlijk: wat is momenteel het voordeligst om te stoken om de komende wintermaanden te overbruggen, mazout of elektriciteit?

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Tom Peeters - Symbiose
17/12/2005 - 17:53
TOM

alleen al voor de kostprijs van electrisch verwarmen zou ik die kueze laten vallen,...

afbeelding van guido-13
18/12/2005 - 21:48

dat mij dat zou overkomen, zou ik voorkeur geven voor electriciteit, die hoef je maar te betalen zolang je deze gebruikt, ten anderen als het enkel is om de winter door te steken, hoeveel mazout ga je dan opslaan, al wat je minder of 2000 liter koopt word al vlug veel te duur, volgens mij is de keuze vlug gemaakt, sucses.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.