ecopower maandelijkse factuur | Ecobouwers.be

U bent hier

ecopower maandelijkse factuur

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van sunnybeam
18/01/2008 - 21:09

Sinds 1 december zit ik bij ecopower.Toen ik eind december nog geen voorschot factuur had ontvangen wist men me te vertellen dat de factuur na het verlopen van de maand wordt opgestuurd.We zijn nu al voorbij de eerste helft van januari en heb nog steeds geen factuur gezien.
Rond welke datum versturen ze de facturen,en hoe bepalen ze je bedrag?Ze weten toch nog niet hoeveel ik verbruik als nieuwe klant?

christophe
http://users.telenet.be/fotogallery/pv

3 Reacties

Reacties

afbeelding van mathias-3
18/01/2008 - 21:36

Heb je er misschien voor gekozen dat je factuur via e-mail komt?

Ik denk dat ze het bedrag van de voorschotfacturen berekenen aan de hand van het geschatte verbruikcijfer dat je ingevuld hebt op je contract.

afbeelding van Anonieme gebruiker
19/01/2008 - 21:36
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Christophe, wij hebben onze eerste voorschotfactuur zelfs pas na 4 maanden gekregen. Prijs komt ongeveer overeen met opgegeven verbruik bij intekening.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.