E70-premie INFRAX | Ecobouwers.be

U bent hier

E70-premie INFRAX

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van koen-22
18/04/2008 - 21:29

Vandaag kreeg ik bericht van infrax ivm mijn premieaanvraag voor het halen van E70 (wij hebben E61) die ik in 2008 heb aangevraagd. Het bericht luidt dat de premie niet wordt toegekend. In het premiereglement staat dat de premie niet cumuleerbaar is met premies voor andere maateregelen die in het E-peil worden verrekend. Infrax (eigenlijk interelectra) heeft mij (in 2007) een premie toegekend voor het plaatsen van een condensatieketel op aardgas.

Toen ik in 2007 de condensatieketelpremie vroeg was er bij infrax nog geen sprake van een E-peil-premie, dus kon ik niet weten dat ik mezelf vast ging zetten in 2008.

Iemand gelijkaardige ervaringen?

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Anonieme gebruiker
24/04/2008 - 16:27
Anonieme gebruiker (niet gecontroleerd)

Yep,

hebben een passiefhuis. Hierdoor kunnen we de premie voor een zonneboiler op onze buik schrijven.

We hadden het wel op tijd gezien en konden dus nog kiezen voor de hoogste premie: zijnde die van PH.

Zal maar niet klagen zeker. Ze konden evengoed geen premie geven aan PH.

afbeelding van Roel P.
25/04/2008 - 09:43

Allen,
ik heb nog geen subsidies bij Infrax aangevraagd, maar zit in hetzelfde bootje. Dacht ook eerst dat de diverse subsidies van Infrax (balansventilatie) te combineren met het behalen van passief huis certificaat. Maar het staat dus duidelijk in het reglement dat het niet kan.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.