drukverlies condensatieketel Buderus | Ecobouwers.be

U bent hier

drukverlies condensatieketel Buderus

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van els039
25/01/2014 - 12:24

een aantal jaren geleden hebben wij een nieuwe condensatieketel laten plaatsen. In het begin waren er geen problemen, maar na een tijdje kregen wij drukverlies. Eerst een heel klein beetje en slechts sporadisch. Maar de laatste tijd wordt het erger. Verschillende loodgieters hebben er al naar gekeken, maar niemand vindt de oorzaak. Expansievat werd vervangen, een lek dat uiteindelijk gevonden werd is gerepareerd ... Na de reparatie van het lek ging het 14 dagen goed. Wij euforisch natuurlijk. Helaas, vanaf dan ging het van kwaad naar erger. Momenteel is het zelfs zo dan de druk in een tijdspanne van 2 à 3 uur volledig wegvalt. Iemand hier die ons kan helpen ?

2 Reacties

Reacties

afbeelding van tumkie
25/01/2014 - 22:19

stekker uit stopcontact nemen , afsluitkranen onder ketel dichtdraaien , condensafvoer-slang uit afvoer nemen en in emmer steken . Nacht laten staan ... wanneer geen water in emmer  's morgens , oorzaak elders zoeken in de installatie , wanneer wel water in emmer lek in warmtewisselaar !

Wisselaar = 5 jaar garantie mits waterkwaliteit OK is ...

Waterontharder/ontkalker aanwezig ??

afbeelding van hildap
14/02/2014 - 12:01

wisselaar kapot is juist gebeurd bij mijn schoonzoon;gratis vervangen 

staat nergens beschreven in de voorwaarde dat hij een ontkalker moest zetten,en daar zit veel kalk in het water

en op de warmtewisselaar  zit bij hem 10 jaar garantie

 

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.