diepvriezer | Ecobouwers.be

U bent hier

diepvriezer

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van wannessa
26/10/2006 - 19:39

Elke keer als ik mn diepvriezer heb laten ontdooien voor een paar dagen en ik steek dan deze terug in, dan wordt er zo'n ijslaag gevormd dat ik mn schuiven niet meer openkrijg en dat ik alles er dan moet afkrabben. Nu de laatste keer wil het maar niet verbeteren. Weet iemand wat hiervan de reden kan zijn en/of ik er iets aan kan doen?

Dank bij voorbaat!

4 Reacties

Reacties

afbeelding van eric-15
26/10/2006 - 19:46

Misschien een overbodige vraag, maar was hij binnenin poederdroog voor je hem terug inschakelde?

Staat uw diepvriezer in een omgeving met vochtige lucht? Bv in een ruimte waar een droogkast staat met slechte afvoer?

afbeelding van wannessa
26/10/2006 - 19:51

Ja, hij was inderdaad poederdroog toen ik hem terug in het stopcontact bracht. Hij staat niet in de buurt van een droogkast en staat niet in de omgeving van vochtige lucht. Volledigheidshalve moet ik zeggen dat het een combine is met mn ijskast, die wel onmiddellijk goed werkt.

In ieder geval, bedankt voor de reactie!

afbeelding van wout-3
26/10/2006 - 21:49

Sluit de deur van de vriezer goed af, is de rubber proper en onbeschadigd, niet verduurd ? Die ijsvorming kan wijzen op een slechte afdichting.

Wout

afbeelding van markie
26/10/2006 - 23:01

Klopt wat Wout zegt, is een typisch probleem als je een luchtlek hebt. Controleer ook de binnenhoeken, ijsvorming kan daar barsten veroorzaken. Daardoor krijg je ook water in de isolatie.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.