DDG-kachel aansluiten op cv-ketel | Ecobouwers.be

U bent hier

DDG-kachel aansluiten op cv-ketel

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van elon
07/12/2011 - 08:39

Hallo

Wij hebben een DDG-kachel die heel goed werkte, zolang die kachel niet aangesloten was op het CV-systeem.
Vorig jaar kochten we een Viessmann vitodens 300 met de bedoeling de twee te laten samenwerken. Helaas staan we een jaar later nog geen stap verder. De installateur plaatste een 3-wegkraan en een buffervat. Heeft iemand ervaring met de koppeling van beide systemen? Momenteel werkt onze cv-installatie niet meer: de ketel warmt op tot ongeveer 76 graden, maar de radiatoren blijven koud. Praktische richtlijnen zouden heel welkom zijn zodat we ze kunnen doorgeven aan de installateur.
Dank bij voorbaat

2 Reacties

Reacties

afbeelding van Hans Delannoye
08/12/2011 - 23:46

elon

daar kan je zo maar niet op antwoorden, hier is helaas niemand met een kristallen bol. 

best lijkt me een bekwame installateur te zoeken die het probleem komt oplossen, zo moeilijk kan het niet zijn.  maar zonder info kan niemand daar iets zinnigs over zeggen.

hans d

afbeelding van Kris Vandermeulen
09/12/2011 - 11:06

is er een (enkele) centrale kamerthermostaat, en dan nog wel in dezelfde ruimte als de DDG kachel ,

misschien zegt die thermostaat: 't is hier warm genoeg en laat de circulatiepomp niet meer draaien ... bijgevolg warmen de radiatoren niet op

... 't is maar een idee

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.