dakisolatie | Ecobouwers.be

U bent hier

dakisolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van marijke-1
02/04/2009 - 08:08

Beste Mensen,

Ik wil mijn dak volledig laten isoleren ecologisch uiteraard, nu steken er van die polystyreen platen in ( was er al), kan ik die best laten verwijderen? Persoonlijk stoten ze mij af, het is een doods materiaal en onnatuurlijk. Ikzelf woon in regio antwerpen en zoek een goeie ecologische aannemer/persoon die dit kan doen tegen een goeie prijs, weet iemand een firma of persoon met goeie referenties waar ik terecht kan?

Vriendelijke dank,

groetjes Marijke

2 Reacties

Reacties

afbeelding van henri-2
02/04/2009 - 20:15

In zoersel zit een bedrijf (ecomat) wat ecologische materialen verkoopt. Je zou ervoor kunnen kiezen om papiercellulose in te blazen. Via de verdelen kan je aan adressen komen van bedrijven die cellulose kunnen inblazen *met goede referenties).
Zij kunnen je ook een goede schatting van de kostprijs geven.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.