dakisolatie

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.

ik wil mijn dak laten isoleren
wat is het beste, het goedkoopste en het duurzaamste
triso-super of Optalan SWH 3.0 p33 dakelementen

Reacties

wat hierboven staat klinkt me niet zo duurzaam in de oren

houtvezel onderdak met papiervlokken isolatie
hebben wij net gedaan en ik wil het aan iedereen aanraden
resultaat is super

beste xavier,

hoe gaat dit in z'n werk? wij moeten nog een dak op onze badkamer leggen en ik was van plan om dit ook met dakelementen te doen omdat dit snel en efficient gaat, kwestie van voor de winter nog lekker warm te zitten (ketel komt in een nis in de badkamer te hangen). Maar indien er betere alternatieven zijn ben ik bereid ze te overwegen.

ook nog een vraagje over vloerverwarming in de badkamer, is dit wel rendabel? ik heb begrepen dat er een constante warmte aanwezig moet zijn omdat steeds op en af zetten te veel energie vergt? is het niet beter om gewoon een chauffage in de badkamer te zetten aangezien een badkamer snel en maar even opgewarmd moet worden. bovendien geeft het warme water van bad en douche ook al verwarming. is vloerverwarming dan niet een beetje overbodige luxe? (sorry dat ik hier zo off topic ga)

groeten,
gijs