dak isoleren | Ecobouwers.be

U bent hier

dak isoleren

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Anoniem1
27/12/2007 - 16:47

Aan iedereen,

mijn zadeldak is nu gëisoleerd met glaswol van 10 cm dik tussen de kepers waarvan de helft met alu-laag en andere helft met papierlaag.
Zou het dak beter willen isoleren en zal daarvoor op de reeds bestaande isolatie een laag polystyreenplaten van 5 cm aanbrengen, daar ik tussen de kepers geen plaats meer heb.Zou daarboven dan nog een dampscherm plaatsen.
Mijn vraag is nu: moet ik eerst die alu en/of papierlaag eerst doorprikken of snijden daar ik nog een dampscherm plaats of mag ik het gewoon zo laten en dan geen dampscherm plaatsen?

dank bij voorbaat pantani

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Jan De Gols
27/12/2007 - 17:06

gewoon zo laten, wel zorgen dat de naden luchtdicht zijn (aftapen en/of toespuiten met silicone), dan verlaag je probleemloos je dampscherm..

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.