Bulex Thermomaster F AS 29 E | Ecobouwers.be

U bent hier

Bulex Thermomaster F AS 29 E

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Smoke
26/01/2010 - 19:22

Hallo ,

Wij hebben onlangs cv gelegd , maar hebben toch wel wat enkele probleempjes met de ketel . Nu , ik heb daar ook niet zo veel ervaring mee , het is voor mij ook allemaal nieuw . Hopelijk vind ik hier wat meer antwoorden . Er zijn al 4 techniekers geweest van Bulex zelf , maar blijkbaar spreek ik chinees , want krijg daar niet teveel uitleg van . Die mannen komen binnen , je leg het probleem uit , en dan krijg je als uitleg , ja kan zijn . En dat is het . Daarmee moet je het dan maar mee doen met zo een antwoord . Probleem 1 : Als hij iedere keer opstart , dan heeft hij toch een vrij luide bonk . Ze hebben hem al 4 maal afgesteld , maar zit nog altijd met die bonk . Nu , de laatste maal vertelde ze me dat dat normaal is . Vind dit toch niet normaal ze . Probleem 2 : Kan de regeling van de de tempratuur van het water in de verwarmingskring ook niet regelen . Hij staat nu ingesteld op 73°c . Is dit teveel of niet ? Kan het aan dat liggen dat hij zo een luide bonk heeft , omdat hij te hoog is ingesteld ? Hopelijk kan hier mij iemand helpen .

Alvast bedankt ,

Smoke

3 Reacties

Reacties

afbeelding van Geert Bellens
26/01/2010 - 23:51

" Kan de regeling van de de tempratuur van het water in de verwarmingskring ook niet regelen . Hij staat nu ingesteld op 73°c"

 

Heb je misschien een buitenvoeler ? Dan kan je de temperatuur niet zelf bijregelen.

afbeelding van Smoke
27/01/2010 - 21:14

Nee , heb geen buitenvoeler . Even nog een vraagje , heb jij ook zo een bonk , als hij naar  zijn 73°c gaat ? En hoe oud is die van jou ?  Al enige problemen mee gehad ?

Groeten ,

Smoke

 

afbeelding van Geert Bellens
30/01/2010 - 18:41

Geen 'bonk' eerder fluisterstil...

Ik heb wel het type zonder boiler.

 

Geert

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.