Breuk beerput herstellen | Ecobouwers.be

U bent hier

Breuk beerput herstellen

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Elke254
18/09/2015 - 22:41

Al enkele maanden hebben wij last van een vieze geur uit de kelder/kruipkelder. Het is er ook redelijk vochtig en er zitten motvliegjes. Na bezoek van een grote rioleringsfirma zijn wij enkele honderden euro's armer en is het probleem nog niet opgelost. :(

Vandaag een andere firma laten komen die na een kleuronderzoek ontdekt hebben dat er een scheur zit in onze beerput. Die zou leeggemaakt moeten worden (dat is dan de 3de keer dit jaar!) en opnieuw bezet. Het bezoekje van vandaag kostte 200 euro en zal afgetrokken worden van de factuur als we de werken door hen laten uitvoeren. Ik moet de offerte nog ontvangen maar het zou op een 1600 euro komen (zonder de ruimingswerken). Aan de vorige firma hebben wij 600 euro betaald. Het begint dus een dure grap te worden.

Ik wou gewoon graag eens weten of dit een redelijke prijs is voor het opnieuw bezetten van de beerput? Er zitten behoorlijk wat cowboys in de sector heb ik de indruk.

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Hans Delannoye
26/09/2015 - 09:44

een beerput bezetten is niet evident, want de wanden zijn door de jaren vervuild en verzazdigd van allerlei.

is het niet mogelijk een nieuwe put, eventueel in kunststof te plaatsen ?  zo'n put kost allicht niet meer als die eerste keuring, moet natuurloiijk nog geplaatst en aangesloten worden.  maar ik zou beide opties bekijken, met een nieuwe ben je zeker uit de problemen, met een herstelling is het maar afwachten hoe lang die houdt..

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.