Betonsamenstelling garage | Ecobouwers.be

U bent hier

Betonsamenstelling garage

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag. 

afbeelding van Seppkes
06/01/2012 - 00:10

Beste verbouwers,

In mijn garage zit momenteel nog geen vloerplaat. De bedoeling is een klein schrijnwerk atelier ervan te maken. En aangezien beton storten niet echt behoord tot mijn dagelijks takenpakket had ik graag wat raad gevraagd aan jullie.

Ik vraag me af welke soort beton ik best gebruik voor het gieten van een vloerplaat van 50m². Ik neem aan dat het 20cm dik met enkele wapeningsrasters erin zal zijn. Alleen heb ik geen idee welke samenstelling van beton ik moet bestellen. De op te geven prestatie-eisen voor sterkteklasse, de duurzaamheid, de consistentie en de maximum diameter van de granulaten.

Alvast bedankt,

Seppkes

1 Reactie

Reacties

afbeelding van Hans Delannoye
06/01/2012 - 18:43

moet je aan een ingenieur vragen.  voor ons magazijn is de vloerplaat maar 15cm dik, en daar komen tonnen gewicht op, en er rijden kamions en heftrucks over.  't kan dus heel wat dunner.

Het Ecobouwers forum is vernieuwd en verbeterd, daarom is deze discussie afgesloten. Je kunt hier niet meer reageren. 

Je kan deze vraag opnieuw stellen, of vragen aan de beheerder van Ecobouwers om deze discussie opnieuw te openen als een nieuwe vraag.